Download
Gratis Startersgids

Tomorrowland

Tomorrowland
Ontdek Het Zekerhuis en ga als VIP naar Tomorrowland!

Het Zekerhuis: Alle kennis onder één dak. Sparen, beleggen, investeren en verzekeren zonder zorgen. Een team van experts staat klaar om met je mee te denken en je te adviseren tijdens je traject als huisarts in opleiding, assistent of startende kinesist. 

Wil je Het Zekerhuis ontdekken? Stuur ons een mailtje of maak online je fysieke afspraak bij jou thuis of op één van onze kantoren.

Na de afspraak (tussen 1 mei en 15 juli) ontvang je van ons een mailtje dat je deelname aan de wedstrijd van Tomorrowland definitief is. Je hebt dan de keuze tussen het 2de en het 3de weekend. De verantwoordelijke van de organistatie Fulltime zal de winnaars benkend maken in de week van 20 juli.

Ja, ik wil een afspraak plannen

Getuigenissen
Wat anderen over ons zeggen

M.M.
Huisarts

Voelt vertrouwd aan - goede opvolging, up to date

 

Lisa Ide
Logopediste

Prima samenwerking, altijd zeer tevreden!

 

Tim Deparck
Kinesitherapeut

Als startend kinesitherapeut kon ik moeilijk de bomen door het bos zien qua administratie en verzekeringen. Het zekerhuis heeft me daarbij enorm geholpen om een goeie start te maken. Ze blijven nog steeds alles opvolgen met regelmatig contact en heb ook het volste vertrouwen dat deze samenwerking goed blijft lopen.

Eline Duchi
Kinesitherapeut

Hebben al mijn verzekeringen- zowel privé als beroepsmatig- in orde gebracht en alles op een rijtje gezet. Daarnaast hele vriendelijke service en steeds op zoek naar de beste prijs-kwaliteit.