Download
Gratis Startersgids

Tomorrowland

Tomorrowland
Ontdek Het Zekerhuis en ga als VIP naar Tomorrowland!

Het Zekerhuis: Alle kennis onder één dak. Sparen, beleggen, investeren en verzekeren zonder zorgen. Een team van experts staat klaar om met je mee te denken en je te adviseren tijdens je traject als huisarts in opleiding, assistent of startende kinesist. 

Wil je Het Zekerhuis ontdekken? Stuur ons een mailtje of maak online je fysieke afspraak bij jou thuis of op één van onze kantoren.

Na de afspraak (tussen 1 mei en 15 juli) ontvang je van ons een mailtje dat je deelname aan de wedstrijd van Tomorrowland definitief is. Je hebt dan de keuze om het 2de en het 3de weekend van Tomorrowland te gaan. De verantwoordelijke van de organistatie Fulltime zal de winnaars bekendmaken in de week van 20 juli.

Ja, ik wil een afspraak plannen

Getuigenissen
Wat anderen over ons zeggen

S.D.
Zelfstandig kinesitherapeut

Al 7 jaar staat Kenny in voor mijn professionele verzekeringen, pensioensparen,… De samenwerking met Kenny verloopt steeds aangenaam en vlot. Kenny is gemakkelijk bereikbaar en geeft advies en duiding op maat. Ik ben een tevreden klant!

 

Valentine Daenens
Gynaecoloog

Zeer goede samenwerking sinds de start van mijn assistenschap; steeds bereid om mij met raad bij te staan, gemakkelijk te bereiken; beheer van mijn RIZIV bijdrage alsook beheer verzekeringpolis BA / Rechtstbijstand / autoverzekering / hospitalisatie verzekering alsook opstart zelfstandige.

Lynn Deckmyn
Kinesitherapeut

Vlotte samenwerking. Snelle service en antwoorden op al je vragen.

Merel Vanthuyne
Kinesitherapie

Als startende kinesiste kon ik via het Zekerhuis genieten van een zeer individueel gerichte service, waarbij ik met mijn vragen op eender welk moment geholpen werd. Na het verlaten van de schoolbanken is het moeilijk om het bos door de bomen nog deftig te kunnen zien met alles dat in orde moet gebracht worden. Dankzij de vlotte dienstverlening van Kenny werd ik doorheen deze tocht sterk begeleid. Met het Zekerhuis heb ik een aangenaam en vlot centraal aanspreekpunt voor mijn vragen.