Download
Gratis Startersgids

Tomorrowland

Tomorrowland
Ontdek Het Zekerhuis en ga als VIP naar Tomorrowland!

Het Zekerhuis: Alle kennis onder één dak. Sparen, beleggen, investeren en verzekeren zonder zorgen. Een team van experts staat klaar om met je mee te denken en je te adviseren tijdens je traject als huisarts in opleiding, assistent of startende kinesist. 

Wil je Het Zekerhuis ontdekken? Stuur ons een mailtje of maak online je fysieke afspraak bij jou thuis of op één van onze kantoren.

Na de afspraak (tussen 1 mei en 15 juli) ontvang je van ons een mailtje dat je deelname aan de wedstrijd van Tomorrowland definitief is. Je hebt dan de keuze om het 2de en het 3de weekend van Tomorrowland te gaan. De verantwoordelijke van de organistatie Fulltime zal de winnaars bekendmaken in de week van 20 juli.

Ja, ik wil een afspraak plannen

Getuigenissen
Wat anderen over ons zeggen

H.P.
Kinesitherapeut

Heel goed en professioneel

 

Katelijn Vanroose
Zelfstandig thuisverpleegster

De samenwerking met Het Zekerhuis verloopt altijd heel vlot, heel stipt, en een correcte uitleg over alles wat je wil weten. Zeker een aanrader om mee samen te werken!!!

Eline Duchi
Kinesitherapeut

Hebben al mijn verzekeringen- zowel privé als beroepsmatig- in orde gebracht en alles op een rijtje gezet. Daarnaast hele vriendelijke service en steeds op zoek naar de beste prijs-kwaliteit.

A.M.
ASO Kinder- en jeugdpsychiatrie

Heel fijne samenwerking! Antwoorden snel op mails en neem uitgebreid de tijd om in gesprek te treden en zaken uit te leggen (zoals Riziv-contract, bepaalde verzekeringen etc.). Ze luisteren naar de vraag van de klant, helpen waar nodig en geven vrijblijvend advies.