Campo Solar
Ontdek Het Zekerhuis en win duotickets voor Campo Solar

Het Zekerhuis: Alle kennis onder één dak. Sparen, beleggen, investeren en verzekeren zonder zorgen. Een team van experts staat klaar om met je mee te denken en je te adviseren tijdens je traject als huisarts in opleiding, assistent of startende kinesist. 

Wil je Het Zekerhuis ontdekken? Plan dan een pizza roulette party bij jou op kot met enkele medestudenten en win een duoticket voor Campo Solar.

► Ontdek hier onze wedstrijdvoorwaarden

 

Stappenplan
Hoe maak ik kans op die tickets?

1
Stap 1

Stuur ons via WhatsApp

2
Stap 2

Plan met ons een datum in

3
Stap 3

Speel tijdens de Pizza Roulette en win 

Wat houdt de Pizza Roulette Party in?

Wat houdt de Pizza Roulette Party in?

Ben je klaar voor een avond vol spanning, pizza en misschien zelfs een fantastische prijs? Nodig dan snel 6 van je medestudenten uit en bereid je voor op een avond om nooit te vergeten!

Bij Zekerhuis weten we dat studentenleven niet compleet is zonder een goede portie pizza. Daarom brengen wij de pizza rechtstreeks naar jou en je vrienden op kot! Maar dat is nog niet alles! Tijdens de Pizza Roulette avond krijgen jullie ook een exclusieve voorstelling van Zekerhuis Zorg. Ontdek handige tips & tricks om je carrière als zelfstandige in de zorg te starten. Of je nu verpleegkunde, geneeskunde of een andere zorggerelateerde studie volgt, wij hebben waardevolle inzichten om je te helpen op weg naar succes.

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we een leuk spel voor jullie in petto. Speel mee en maak kans op een duoticket voor Campo Solar, het festival dat je niet wilt missen! Wie weet word jij wel de gelukkige winnaar van deze geweldige prijs.

Dus waar wacht je nog op? Plan je Pizza Roulette vandaag nog in en nodig je vrienden uit, bereid je voor op een avond vol plezier en schrijf je in voor de Zekerhuis Pizza Roulette!