Blog
Interessante artikels

05 december 2022

To SVAPZ or not to SVAPZ?

Je bent loontrekkende apotheker titularis, kinesist of HAIO/ASO en je verleent zorgkundige verstrekkingen als geconventioneerde (para)medicus? Dan is het voor jou wellicht interessant om nog dit jaar een SVAPZ op te starten of deze te optimaliseren.
Lees meer
09 november 2022

Afstudeerlezing voor 175 laatstejaars kinesisten

Lees meer
05 mei 2022

Zekerhuis Zorg op afstudeerbeurs kinesisten Gent

Nadat we vorige vrijdag www.zekerhuiszorg.be lanceerden, stonden we de dag erna, op 30 april, op de afstudeerbeurs van de kinesitherapeuten van Universiteit Gent, een organisatie van studentenvereniging Hilok Gent.
Lees meer
17 juni 2022

Zekerhuis Zorg alom tegenwoordig tijdens afstudeerweek Ugent

Deze week zijn de laatstejaars studenten geneeskunde aan de Universiteit Gent “afgestudeerd”. Het is te zeggen, nu zit hun algemene opleiding erop en kiezen ze hun verdere richting: huisarts, specialisatie,… Het Zekerhuis heeft meer dan 10 jaar ervaring in het opstarten en begeleiden van startende en gevestigde zelfstandige zorgverstrekkers
Lees meer
28 april 2022

Kenny krijgt 150 artsen stil

Gisteren ging de afstudeerbeurs van de artsen door in Gent ICC, een organisatie van Nick en het team van Fulltime. Voor de gelegenheid was ook Ilse mee, die voor ons kantoor commercieel ondersteunt (onder andere) hiervoor
Lees meer
28 april 2022

RIZIV-toelage als je toekomstig pensioen

Als HAIO/ASO krijg je een RIZIV-toelage van 6.401,38 euro voor het jaar 2022. Na aftrek van het sociaal luik houd je dus 5.761,24 euro* die je kan sparen voor je pensioen of om een stuk ervan te investeren in je huis of om aanvullende verzekeringen zoals een gewaarborgd inkomen mee te financieren.
Lees meer
28 april 2022

Bouw je eigen huis met je RIZIV-toelage

Voorschotten en inpandave van je RIZIV-toelage en SVAPZ Voorschotten zijn een soepele en snelle financieringsmanier. Je kan dankzij het voorschot een deel van het reeds gespaarde pensioenkapitaal (voorschot op bestaande reserve) opnemen om er nu al de aankoop of renovatie van een onroerend goed mee te financieren. Je kan tussen de 60% en 90% van je RIZIV toelage hiervoor gebruiken.
Lees meer
28 april 2022

Met een reconstitutiekrediet zit je zelf aan het stuur van je pensioenplan

Koop vandaag je privévastgoed aan met je pensioenspaargeld.
Lees meer
28 april 2022

Kapitalisatiecontract voor vennootschappen

Liquiditeiten investeren op een zeer flexibele manier.
Lees meer
28 april 2022

De backservicepremie

Heb je als bedrijfsleider reeds een pensioentoezegging (IPT) lopen?
Lees meer

Krijg interessante tips voor de opstart als HAIO/ASO

Klaar om te starten als promovendus?

START NU